Äänenvaimennin ja sekoittaja vesisäiliöön

Varastossa hyvä määrä

8,50
Toimituksen paino: 0,4 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Nouto - ei veloitusta

Äänenvaimennus & sekoittaja -putki kytketään yläkautta taimitason kulmiin, joihin tulee kiinni Kasviporras. 

 

Putken tarkoitus on vaimentaa säiliöön palaaven veden lorinaa. Putki myös varmistaa, että kasviportaista vesisäilöön palaava hapekas vesi kiertää vesisäiliön pohjalle ja sekoittaa kasvien ravinneveden happea ja lannoitteita tasaisesti. 

 

Putken halkaisija on 50 mm ja on valmistettu kestävästä ja elintarvikekelpoisesta polypropeenista. Putken keskellä on aukko, jonka läpi vesiletku nousee vesisäiliön pumpulta kasviportaisiin. 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
SupraBase: Vesisäiliö ja Taimitaso | Valkoinen SupraBase: Vesisäiliö ja Taimitaso | Valkoinen
214,00 €
Toimituksen paino: 8 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 1 kg
Toimituksen paino: 20 g
Toimituksen paino: 10 g
Toimituksen paino: 0,15 kg
Toimituksen paino: 10 g
Toimituksen paino: 0,8 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: SupraBase = taimitaso + vesisäiliö, Kaikki tuotteet