Bato astiapaketti | vesiviljelyjärjestelmä

Tuotetta ei ole nyt valitettavasti saatavilla.

Ilmoita saatavuudesta
26,00
Toimituksen paino: 0,42 kg
Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Nouto - ei veloitusta

Dutch Bucket system on tippukasteluun suunniteltu kasvatusastia ja vesiviljelyjärjestelmä - Bato ämpäri 

 

Bato astiapakettiin kuuluu:

  • Bato astia, tilavuus 11 litraa

  • 2 kpl L -mallin ylivuotoliitin 

  • kansi jossa yksi reikä 100 mm ruukulle ja optio neljälle 80 mm reijälle

  • 100 mm verkkoruukku

 

Bato astia on tehokas ja mondulaarinen Dutch bucket tyyppinen tippukastelujärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti suurempien ja pitkäaikaisten viljelykasvien kasvatukseen; viiniköynnökset, tomaatit, paprikat, kurpitsa, kurkut, chilit ja jopa ruusut. Voit käyttää astiassa melkein mitä tahansa epäorgaanista kasvualustaa, joka ei sido liikaa vettä tai ravinteita; hydrosora, leca-sora, perliitti ja kookoskuitu.

 

Bato astian ominaisuudet:

  • Astian vetoisuus on 11 litraa

  • Astian mitat  ovat leveys 30 cm x syvyys 25 cm x korkeus 23 cm

  • Astia on valmistettu elintarvikekäyttöön sopivasta polypropeenista - PP

 

Bato - kasvatusjärjestelmä, hollantilainen ämpäri toimintaperiaate:

 

Vesi ja vesiviljelyravinne syötetään tippukastelulla, jatkuvalla kierrolla Bato astiaan, hydrosorassa kasvavien kasvien juurille. Kasvatusjärjestelmässä on veden kierrätys takaisin säiliöön. Kasvit eivät tarvitse suuria juuria ja kasvavat nopeasti, koska ne saavat helposti veden ja ravinteet astian läpi virtaavasta vedestä. Samaa tekniikkaa käytetään teollisilla kasvihuoneilla. 

Järjestelmä tarvitsee vesisäiliön jossa vesi ja ravinteet kierrätetään tippukastelulla astiassa, kevytsoran sisällä olevan kasvin juurille. Bato astian, ämpärin pohjalla on ylivuotoputki, joka voidaan liittää esim. 32-50 mm runkoputkeen, jota pitkin vesi palaa vesisäiliöön. 

Asentamalla astian mukana tulevaa kaksi ylivuotoliitintä: L -liitintä astian pohjan ja ylivuotoreijän väliin, ylivirtausvesi imetään astia alimmalta tasolta ja johdetaan paluuputkeen. Tämä estää seisovan veden ja ravinteiden kerääntymisen astian pohjalle.

Runkoputkeksi käy esim. 32-50 mm suora vesiputki, jonka yläpintaan tehdään min. 20 mm reikä palaavaa vettä varten. Putkessa tulisi olla pieni kaato vesisäiliötä kohti. Paras putkikoko runkoputkeksi on 40 mm, 50 mm putki nostaa hieman astian toista reunaa. Astiat on mahdollista kytkeä vesisäiliöön ja toisiinsa myös 16/13 mm vesiputkella ja 13 mm liittimillä, mutta kapeassa vesiputkessa kaadon varmistaminen ja on veden virtauksen varmistaminen takaisin vesisäiliöön on haasteellisempaa.   

 

Tämän Bato -paketin lisäksi tarvitset esim. tomaattien kasvatuksen aloitukseen:

 

 

Bato vesiviljelyn toimintamalli

 

Lisätietoa Bato järjestelmän käytöstä:

 

Artikkeli hollantilainen ämpäri kasvatusjärjestelmän - Bato astian sopivuudesta köynnöskasvien; tomaattien, rypäleiden  ja kurkkujen kasvatukseen vesiviljelyllä:

Bato Buckets for Beginners: A Simple System for Vining Crops

 

Video: DIY dutch bucket vesiviljelyjärjestelmän rakentaminen hyödyntäen Bato astioita:

 

Sovellus

 

 

Suosittelemme myös

Vesipumppu 2 Kasviportaaseen | 750 L/h | BOYU
26,00
Toimituksen paino: 0,5 kg
Vesiputki 16 mm | Muoviputki Ø 16/13 mm | 1 m
1,10
Toimituksen paino: 0,05 kg
T -jakoliitin tippakastelu 13/4/13 mm
3,30
Toimituksen paino: 0,05 kg
Tippukasteluletku 6/4 mm | ilmaletku 6/4 mm | 1 m
0,95
Toimituksen paino: 0,05 kg
Tippakastelu, 4 kastelupiikkiä ja liitin runkoputkeen
6,90
Toimituksen paino: 0,05 kg
Tiputin paineentasauksella n. 2 L/h
0,90
Toimituksen paino: 0,05 kg
Säädettävä tippakastelu tiputin, 0-70 L/h
0,90
Toimituksen paino: 0,05 kg
Tulppa -liitin 13 mm
0,50
Toimituksen paino: 10 g
Hydrosora, kevytsora vesiviljelyyn 5L
6,90
Toimituksen paino: 1,5 kg
Pöytäpuutarha Smart | pieni vesiviljely sisäpuutarha
119,00
Toimituksen paino: 3,5 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvata ruokaa vesiviljelyllä, Kaikki tuotteet, GoGro passiivikastelujärjestelmä, Vesiviljelytarvikkeet, Muut tarvikkeet vesiviljelyyn, Verkkoruukut ja kasvatusmateriaalit, Letkut ja liittimet, Veden pH ja EC mittaus ja säätö