Kivivilla harkko kasvien istutukseen vesiviljelyyn | 50 cm

Tuotetta ei ole nyt valitettavasti saatavilla.

Ilmoita saatavuudesta
7,90
Toimituksen paino: 0,3 kg
Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Nouto - ei veloitusta

Kasvatukseen tarkoitettu kivivilla on pitkässä harkossa, josta voit leikata kasvumateriaalia verkkoruukkuihin tai laittaa sitä suoraan taimitasolle kasvumateriaaliksi.

Kasveille tarkoitettu kivivilla on puhdas, steriili ja PH neutraali kasvumateriaali jossa tuholaiset eivät viihdy. Se sopiikin lähes kaikkien kasvien juurille ja erityisesti vesiviljelyyn.

 

Cultilene Stonewool OptimaXX

Koko: 50 x 15 x 7,5 cm

 

 

Siemenet voi idättää suoraan kivivillassa + verkkoruukuissa ja Supragarden järjestelmässä, mutta parhaiten idätys onnistuu minikasvihuoneessa, jota hieman lämmitetään. Jotkut kasvit, kuten chilin siemenet edellyttävät lämmintä (n. 26 asteen) ympäristöä itämiseen, kun taas salaatit itävät paremmin viileämmässä. Kastele kivivilla laimeaan ravinneliuokseen ennen siemenen tai pistokkaan istutusta. Varmista, että kivivilla pysyy kosteana niin kauan kunnes se istutetaan Supragarden® järjestelmään.

 

Kaupastamme löytyy myös minikasvihuone ja lämpömatto, joilla varmistat nuorten kasvien juurtumisen ja hyvän alun niiden kasvulle.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Kasvivalo, jalka ja alusta taimien kasvatukseen Kasvivalo, jalka ja alusta taimien kasvatukseen
89,00 €
Toimituksen paino: 1 665 g
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Verkkoruukku 80 mm vesiviljelyyn | musta
0,90
Toimituksen paino: 10 g
Verkkoruukku vesiviljelyyn 80 mm | valkoinen
0,90
Toimituksen paino: 10 g
Kangasruukku kasveille
alkaen 2,90
Toimituksen paino: 0,1 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 1 750 g
Toimituksen paino: 1,5 kg
Toimituksen paino: 10 g
Toimituksen paino: 10 g
Toimituksen paino: 0,15 kg
Toimituksen paino: 410 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Verkkoruukut ja kasvatusmateriaalit, Kaikki tuotteet, Siementen idätys ja pistokkaiden juurrutus