Kokoa Supragarden 3+4 | sisäpuutarha vesiviljelyjärjestelmä

Varastossa hyvä määrä

1 194,00
Toimituksen paino: 23 kg
1. tason kasvivalo(t)


2. ja 3. tason kasvivalo(t)


4. ja 5. tason kasvivalo


Taimitason levyssä


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Toimitus sisältyy palveluun, Nouto - ei veloitusta

Supragarden 3+4 vesiviljelyllä toimivaan ruokapuutarha -pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitaan monipuolisia ruokakasveja kasvattavan sisäpuutarhan perustamiseen ja käyttöön. Tarvitset lisäksi vain kasvien siemenet tai pistokkaat, vettä ja sähköä vesiviljelyjärjestelmän käynnistykseen ja kasvatuksen aloitukseen. 

 

Monitasoisessa ja suuressa sisäpuutarhajärjestelmässä on paikat 32-38 kasville.

 

Järjestelmän korkeus 3+4 Kasviportaalla ja kasveille tarkoitetuilla Led kasvivaloilla on n. 220 cm, leveys 80 cm ja syvyys 40 cm.

 

Valitse järjestelmän kasvivalojen tyyppi riippuen mitä kasveja lähinnä kasvatat: 

 • Daylight spectrum, Päivänvalo kasvivalo - kylmä valkoinen valo (6500 Kelvin), jossa sinistä valoa. Sininen valo on hyvä salaateille, yrteille, taimille ja pistokkaille. Se saa aikaan erityisesti oksien ja lehtien vihreää kasvua ilman kasvien venähtämistä. Sininen valo voi ärsyttää silmiä ja päivänvalo lamppu kannattaa sijoittaa puutarhan 1. ja 2. tasoille, josta sininen valo ei osu silmiin. 

 • Neutral spectrum – Neutraali lämmin kasvivalo (4200 Kelvin), sopii hyvin huonekasveille ja on yleisvalo kasveille ja kotiin. Lämmin sävy sisältä lämmintä ja kylmää valkoista valoa sekä vähän punaista ja far-red valoa joka sopii taimille ja viherkasveille. Viherseinän yleisvalo joka kannattaa sijoittaa puutarhan ylimmille tasoille.  

 • Full Spectrum - Täyden spectrin kasvilamppu (3600 Kelvin), sisältää kaikki kasvin tarvitsemat aallonpituudet, mutta valo painottuu lämpimiin valosävyihin ja sopii erityisen hyvin kukkiville huonekasveille ja hedelmiä tuottaville ruokakasveille tomaateille ja chileille. Hyvä yleislamppu kasveille, joka kannattaa sijoitaa puutarhan keskitasolle ja ylös. 

 

>> LISÄTIETOA KASVILAMPUISTA >>

 

Kasviportaat

Kasviportaat ovat vesiviljelykanava (NFT) useissa kerroksissa. Vesi ja ravinteet kierrätetään säiliöstä vesipumpulla kasviportaissa ja taimitasolla kasvavien kasvien juurille. 

 

>> LISÄTIETOA KASVIPORTAISTA >>

 

SupraBase vesisäiliö 

Kasviportaiden ja koko Supragarden vesiviljelyjärjestelmän perusta on sen 70 litran vesisäiliö ja sen päällä oleva kansi, taimitaso. Ne ovat yhdessä SupraBase, joka mahdollistaa kasvien helpon kasvatuksen vesiviljelyllä. 

 

Taimitaso

Taimitasolla eli vesisäiliön kannella voidaan kasvattaa 10-16 kasvia. Valitse taimitason levyn koko kasvatettavien kasvien mukaan. Salaateille 6 paikkaa, yrteille 8 paikkaa sekä taimille ja pistokkaille 12 paikkaa. Taimitason kulmissa on paikat kasveille jossa kasvit saavat veden aluksi tippakastelulla ja pian kasvit kasvattavat juuret vesisäiliöön asti. Tämä on tehokas tapa kasvattaa vesiviljelyllä hedelmäkasveja kuten chili ja tomaatti. 

 

>> LISÄTIETOA VESISÄILIÖSTÄ JA TAIMITASOSTA >>

 

 

Supragarden 3+4 sisäpuutarhan vesiviljely -paketissa on mukana kaikki tarvittava tekniikka ja tarvikkeet:

 

 • Seitsemän kasviporrasta, niiden letkut ja liittimet veden kuljetukseen

 • Yhdeksän tehokasta led kasvivaloa (kukin 12 w ja > 2000 lumenia). Valitse kunkin tason kasvilamppun valonsävy kasveille ja ympäristöön sopivaksi.  

 • Alumiiniset tukirungot ja kiinnikkeet Kasviportaiden tukemiseen

 • Suprabase vesisäiliö vesiviljelyyn, tilavuus 70 litraa, valkoinen 

 • Taimitaso jossa onnistuu ebb & flow, NFT tekniikka sekä tippukastelu 

 • Taimitason levy jossa on paikat 6, 8 tai 12 kasville. Valitse levyn koko.

 • Vesiviljelyjärjestelmän kastelujärjestelmä; vesipumppu, letkut ja liittimet jolla onnistuu; ebb & flow, flood & drain, NFT, tippakastelu 

 • Mukaan tulee myös vesiviljely tarvikkeet kasvien istutukseen; verkkoruukut (38 kpl), kasvien istutustarvikkeet (kivillaa 56 kpl), hydro-soraa, sekä vesiviljelyravinteet noin 100 litraan kasvien ravinnevettä.

 

Kasviportaat kiinnitetään vesisäiliön kulmaan. Vesisäiliön vapaissa kulmapaikoissa ja keskipaikassa tulpan paikalla voidaan käyttää tippukastelua sekä syvänveden tekniikka (DWC), jossa kasvit kasvattavat juuret vesisäiliöön. Jos kasvien juuria on paljon vesisäiliössä suosittelemme kierrättämään järjestelmän vettä jatkuvasti tai lisäämään säiliöön ilmakiven ja käyttämään erillistä ilmapumppua. 

 

Kasvivalot ja vesipumppu toimivat kaikissa sähköstandardeissa (110-270V) ja niille on kolme eri virtaliitin tyypiä, jotka valitaan järjestelmän toimitusmaan perusteella: 

 • EU - Eurooppa ja Venäjä: 230 V ja C/E/F-virtaliitin

 • UK - Englanti, Irlanti, Malta, Malesia, Singapore: 230 V ja G-liitin

 • US - Kanada, USA, Japani, Meksiko: 110 V ja A/B -liitin

 

Järjestelmän sähkönkulutus yhdeksällä led kasvivalolla (12W) ja vesipumpulla (35W) on yhteensä vain 143 W.

 

Katso tarkempi esimerkki Supragarden 3+4 vesiviljelyjärjestelmään sisältyvistä osista ja komponenteista sekä tietoja niiden käytöstä:

 

>>> KATSO VALMIS PAKETTI: SISÄPUUTARHA RUOKAKASVEILLE 3+4 KASVIPORRASTA >> 

 

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Ajastin pumpun tai valojen ohjaukseen | sisälle Ajastin pumpun tai valojen ohjaukseen | sisälle
5,90 €
Toimituksen paino: 0,4 kg
Pyörällinen alusta - Nosta puutarha pyörien päälle Pyörällinen alusta - Nosta puutarha pyörien päälle
28,00 €
Toimituksen paino: 2,7 kg
Yhdistetty pH-mittari, EC-mittari ja lämpömittari Yhdistetty pH-mittari, EC-mittari ja lämpömittari
69,00 €
Toimituksen paino: 0,3 kg
SupraMIX A+B | lannoite vesiviljelyyn 2x200g SupraMIX A+B | lannoite vesiviljelyyn 2x200g
14,90 €
Toimituksen paino: 410 g
Paras idätys ja pistokas paketti; kasvihuone ja lämpömatto Paras idätys ja pistokas paketti; kasvihuone ja lämpömatto
59,00 € Ilmoita saatavuudesta
Toimituksen paino: 1,5 kg
Basilikan siemenet Basilikan siemenet
1,80 €
Toimituksen paino: 10 g
Chilipaprika | Cayenne pippuri siemenet Chilipaprika | Cayenne pippuri siemenet
5,00 €
Toimituksen paino: 10 g
Lehtisalaatti siemenet - Red Bowl Lehtisalaatti siemenet - Red Bowl
1,80 €
Toimituksen paino: 10 g
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Viherseinä ja vesiviljely järjestelmäpaketit | Supragarden®, KAUPPA, Kaikki tuotteet