Lämpömatto kasveille | 52 x 25 cm

Varastossa hyvä määrä

29,00
Toimituksen paino: 0,3 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Kirje toimitus, < 2 kg, Nouto - ei veloitusta

Altapäin tulevan lämmön avulla siemenet ja pistokkaan itävät ja juurtuva nopeammin ja varmemmin. Kasveille ja kasvatukseen tarkoitettu lämpömatto nostaa lämpötilaa 10-20 astetta ympäristöä korkeammaksi.

 

Huomioithan, että Lämpömattoa ei saa upottaa veteen. Sitä käytetään erillisen taimilaatikon alla.

 

- Mitat 52 x 25 cm

- 230 V ja EU liitin

- Teho 20 W

- Johdon pituus 1,9 m

 

Ohjeet:

1. Käytä tasaisella, kuivalla pinnalla.

2. Liitä maton sähköjohto standardiin 220-230-pistorasiaan.

 

Saat parhaan tuloksen peittämällä siemenet ja pistokkaat kosteutta sitovalla kuvulla. Kylvä siemenet kivivillakuutioon ja laita ne pienoiskasvihuoneeseen, kaukaloon tai ruukkuun ja lautaselle lämpömaton päälle kunnes siemenet ovat itäneet. Pidä huolta hyvästä tuuletuksesta koska lämpö lisää kosteuden tiivistymistä pienoiskasvihuoneessa. Kun taimet ovat kasvaneet noin 2 – 3 cm kokoisiksi ja ensimmäiset kunnon lehdet ovat muodostuneet, lämpömatto voidaan poistaa.

 

Seuraavien turvallisuusohjeiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun ja / tai lämpöhäviön vaurioitumisen:

 

1. Älä koskaan salli lämpömaton upottamista veteen tai muuhun nesteeseen.
2. Älä aseta mattoa lämpöä tuottavalle pinnalle, kuten lattialämmitys tai lämpö voimakkaasti eristävälle pinnalle kuten matolle.

3. Älä taita tai rypytä lämpöä. Lämpömaton suojaeristystä ei saa puhkaista eikä mattoa tule taittaa jyrkästi, koska tällöin rakenne voi vaurioitua. 
4. Älä kääri mattoa minkään ympärille, kuten ruukkukasvien
5. Älä peitä mattoa muilla kuin kasviastioilla tai akvaariolla. 

 

 

Suosittelemme myös

Laadukas Pienoiskasvihuone pakkaus | ROOT!T
34,00
Toimituksen paino: 2 kg
Kangasruukku kasveille
alkaen 2,90
Toimituksen paino: 0,1 kg
Kasvivalaisin Full spectrum led 12 w ja virtakaapeli
49,00
Toimituksen paino: 0,29 kg
Led kasvivalo, päivänvalo sävy, 12 w ja virtakaapeli
49,00
Toimituksen paino: 0,29 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 0,5 kg
Toimituksen paino: 0,2 kg
Toimituksen paino: 0,3 kg
Toimituksen paino: 2 kg
Toimituksen paino: 170 g
Toimituksen paino: 0,2 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut tarvikkeet vesiviljelyyn, Kaikki tuotteet, Verkkoruukut ja kasvatusmateriaalit, Siementen idätys ja pistokkaiden juurrutus, Siemenet ja taimet, Ruokakasvien kasvatus oppimisprojekti ja -ympäristö luokkaan