SupraMagNit | Magnesium ja Nitraatti ravinne kasveille

Varastossa hyvä määrä

5,90
Toimituksen paino: 250 g


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Kirje toimitus, < 2 kg, Nouto - ei veloitusta

SupraMagNit on kasviravinne ja lannoite vesiviljelyyn. Yhdistetty magnesium lannoite ja typpi lannoite: magnesiumnitraatti sopii vesiviljelyyn ja kasvien lehtiruokintaan, erityisesti kun kasveille halutaan lisätä typen (N) ja magnesiumin (Mg) määrää.

 

SupraMagNit ravinteessa (N) typpi on vesiviljelyyn sopivassa nitraatti muodossa (N-NO3), jolloin kasvit pystyvät hyödyntämään typen sen suoraan vedestä.

 

NPK: 11-0-0, Mg 16%

  • Nitraattityppeä (N-NO3) 11 %

  • Magnesiumia (MgO) 16 %

 

Miksi ja miten lisätä kasveille typen ja magnesiumin määrää?

 

Kasvien fotosynteesi tarvitsee magnesiumia ja sen rooli on elintärkeä kasvien kasvun ja hyvinvoinnin kannalta. Magnesiumin puutos näkyy ensin vanhemmilla lehdillä ja ne muuttuvat keltaisiksi suonien ja reunojen ympäriltä. Lehtisuonten ympärille jää tavallisesti kapea vihreä alue. Lehtien reunoissa voi esiintyä myös punerrusta. 

Typpi mahdollistaa kasvin lehdistön voimakkaan kasvun ja siitä tulee tumman vihreä, vahva ja elinvoimainen. 

 

Määrä: 250 g ravinnetta riittää n. 500 litraan kasvien kasteluvettä.

 

SupraMagNit ravinnetta käytetään yleensä lisäravinteena yhdessä SupraGrow, SupraBloom tai SupraStart ravinteiden kanssa, kun kasveille halutaan lisätä magnesiumia ja typpeä.

 

SupraMagNit Vesiviljelyravinteen annostus:

 

Keskimääräinen magnesiumnitraatti ravinteen annostus vesiviljelyssä ja multakasvatuksen kasteluvedessä on 0,05% eli 0,5g ravinnetta 1 litraan kasveille annettavaan veteen eli 1 teelusikka 10 litraan vettä. Käyttövahvuus vesiviljelyssä voi vaihdella kasvuvaiheen ja kasvilajien mukaan välillä 0,02 - 0,15 % eli noin 20-150 g ravinnetta / 100 l vettä.

Jos ravinnetta käytetään lehtiruokinnassa eli ravinne annetaa kasvien lehdille suikutettavassa vedessä on ravinneveden vahvuus voi olla vahvempi n. 0,2%. 

 

Tee ravinnejauheesta ensin n. 10% emoliuos sekoittamalla 100g jauhetta yhteen litraan lämmintä, 20-40 asteista vettä. Lisää tätä liuosta 1 dl jokaiseen 10 litraaan kasteluvettä. Näin tehdyn ravinneliuoksen vahvuus on 0,1%

 

Lisätietoa muiden lannoitteiden annostuksista vesiviljelyssä eri kasveille täällä...

Tuotteen lisätiedot

paino 250g

Suosittelemme myös

SupraStart vesiviljelyravinne nuorille kasveille
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
Lisäravinne juurille | VITALINK ROOTSTIM | 250ml
14,50
Toimituksen paino: 300 g
SupraGrow vesiviljelyravinne kasveille
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
SupraMgS | Magnesiumsulfaatti kasveille | Epsom Salt
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
SupraNitro vesiviljelyravinne kasveille
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 500 g
Toimituksen paino: 500 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravinteet Vesiviljelyyn, Lannoitteet ja ravinteet ohje vesiviljelyyn, Kasvata ruokaa vesiviljelyllä, Kaikki tuotteet