Viherseinä-Wall-Web-cover-HABITARE-suomi

Supragarden® viherseinä

 

Olemme mukana HABITARE messuilla 13.-17.9.2017. Tule Helsingin messukeskukseen, osastolle E64 tutustumaan Supragarden® järjestelmän mahdollisuuksiin.

Voita ilmaiset liput Habitare messuille tällä Facebook sivullamme

 

Kasvit ovat ihmeitä – ne ravitsevat ja lääkitsevät meitä, puhdistavat ilmaa ja ovat ainutlaatuisen kauniita.

 

Supragarden®-järjestelmällä voit helposti kasvattaa ruokaa vesiviljelyllä ja puhdistaa sisäilmaa viherkasvien avulla. Kasvata viherseinä tai viherverho ikkunan eteen, kotiin tai toimistolle.

 

chili

Ruoan kasvatus

Salaatit, yrtit, tomaatit ja chilit

bubbles

Ilmanpuhdistus

Puhdista sisäilmaa kasveilla

leaf

Viherseinä

Näyttävä sisustuselementti

shop-frontpage-suomi

Miten Supragarden toimii?

Miten Supragarden toimii?

Siinä on kaikki tarvittava tekniikka vesiviljelyyn ja ilmaa puhdistavan viherseinän kasvattamiseen: automaattinen kastelujärjestelmä, 75 litran vesisäiliö ja LED-valot. 

 

Vesipumppu nostaa ravinnevettä korkeimpaan Kasviportaaseen, josta vesi valuu Kasviportaiden sisällä takaisin vesisäiliöön samalla antaen vettä ja ravinteita kasvien juurille. Järjestelmässä ei käytetä multaa. Lue lisää toiminnasta...

 

Kasvatustavalla on monta nimeä: vesiviljely, vesikasvatus, hydroponics ja aeroponics. Jos altaaseen lisätään kaloja on kyseessä aquaponics. Säästä jopa 70 % vettä verrattuna multakasvatukseen ja mikä parasta, kasvit todella kukoistavat. Lue lisää vesiviljely-ohjeesta ...

Kasvata ruokaa vesiviljelyllä

Kasvata ruokaa vesiviljelyllä

Voit kasvattaa ruokakasveja esim. chilejä, salaattia, mansikoita, tomaatteja ja erilaisia yrttejä helposti ja tehokkaasti vesiviljelyssä. Kasvit saavat veden ja ravinteet käyttöönsä helposti ja ne kasvavat jopa 3 kertaisella nopeudella multakasvatukseen verrattuna.
 

Järjestelmän iso vesisäiliö lisää helppokäyttöisyyttä kun vettä ja vesiviljely ravinteita lisätään vain 1 - 4 kertaa kuukaudessa. Lue lisää ruokakasvien kasvatuksesta...

Puhdista sisäilmaa kasveilla

Puhdista sisäilmaa kasveilla

Kasvit ovat tehokkaita sisäilman puhdistajia. NASA:n tutkimuksen mukaan huono sisäilma puhdistuu etenkin kasvien juurien avulla.

 

Supragarden-järjestelmässä on helppoa kasvattaa ilmaa puhdistavia kasveja ja suodattaa ilmaa niiden juuriston läpi. Kasviportaiden sisällä liikkuva vesi pesee ja kuljettaa ilmaa juuriston ja huonetilan välillä. Lue miten sisäilman puhdistus viherkasveilla onnistuu helposti.

Viherseinä kotiin ja toimistoon edullisesti

Viherseinä kotiin ja toimistoon edullisesti

Suunnittele ja kasvata helppohoitoisen viherseinä, jonka hinta on markkinoiden edullisin. 

 

Kokoa kasviseinä ikkunan eteen, seinälle, pilarin ympärille tai parvekkeelle. Voit kasvattaa siinä ilmaa puhdistavia viherkasveja ja ruokakasveja.
 

Suunnittele viherseinän koko ja muoto ja tilaa osat kaupastamme. Lue lisää viherseinän rakentamisesta, myös palveluna...

KAUPPA

Supragarden® viherseinä- ja kasviseinä -järjestelmien myynti ja toimitukset ovat alkaneet. Lisäksi myynnissä on vesiviljelylannoitteita ja vesiviljely -tarvikkeita sekä viherseinän laajennusosia.

 

Yhteystiedot

Kasviportaat Oy kehittää, valmistaa ja myy uuttaa, pystysuuntaista Supragarden® kasvatusjärjestelmää, jonka myynti on käynnistynyt toukokuussa ja toimitukset kesäkuussa 2017.

Tarjoustuotteet

Tarjoustuotteet

Näytä tämän tuoteryhmän nykyiset tarjoukset.

Tietoja meistä

Kasviportaat Oy keskittyy Supragarden® ja Plantsteps® tuotteiden: viherseinä, kasviseinä ja vesiviljely tuotteiden kehitykseen, valmistukseen ja myyntiin. Viherseinien asennuspalvelua teemme lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Supragarden® sosiaalisen median kanavat ja uutiset

Uutiset ja Sosiaalinen Media - Supragarden viherseinän ja vesiviljelypuutarhan lanseerauksesta

Toimitustavat ja maksutavat

Lähetämme tilauksia globaalisti, yli 180 maahan ja hyväksymme yleisimmät maksutavat. Alueelliset toimitusaihtoehdot ja niiden kulut esitetään ostoskorin Toimitus -vaiheessa.

Lepaan näyttely Tarjoukset 17.-28.8

Lepaan näyttely Tarjoukset 17.-28.8

Lepaan näyttelytarjoukset.