Miten Supragarden toimii?[1]

Miten Supragarden toimii?[1]

Kasviporras eli Plantsteps® 

plantsteps

 

Patentoitu Suomalainen innovaatio, Kasviporras on valmistettu 3mm paksusta, turvallisesta ja kestävästä PE -muovista. Kasviportaita voidaan kiinnittää helposti toisiinsa ja niillä voidaan koota monen kokoisia ja muotoisia kasvatusjärjestelmiä.

Kasviportaan koko:

  • Kokonaisleveys on 70 cm ja korkeus 44 cm
  • Vaakatasoisen kanavan koko on n. 14 cm x 7 cm
  • Portaan yläpään pyöreä sisähalkaisija 75 mm
  • Portaan alapäässä ulkohalkaisija 74,5 mm.
  • Paino on n. 1 kg.

Kasviportaassa on  aukot 3"/80 mm verkkoruukkuja varten. Kasviportaassa on kaksi kiinnityspistettä josta se voidaan kiinnittää pystystystukeen, seinään tai vaikka katosta laskeutuvaan köyteen. Kasviportaan alla on kolme kiinnistyspistettä valoille.

Lisää Kasviportaasta...

LED

LED-valaistusjärjestelmä

 

Supragarden® järjestelmään sisältyy LED-valot jotka kiinnitetään yleensä Kasviportaiden alle, valaisemaan alempaa tasoa. LED-valojen spectri on räätölöity siten, että valot sopivat käytettäväksi sisätiloissa ja samalla tehostavat kasvien kasvua.  

Lue lisää LED-valoista...

 

water-tank

Taimitaso ja Vesisäiliö 

 

Taimitaso ja vesisäiliö yhdessä muodostavat yhdessä Kasviportaiden jalustan ja koko järjestelmän sydämen. Voit kiinnittää Taimitasoon jopa 6 Kasviporrasta joissa on useita askelmia. 

Taimitason päällä voit juurruttaa pieniä kasveja tai kasvattaa suuria kasveja. Sitä voidaan käyttää useiden vesiviljelytekniikoiden kanssa; NFT, Flood&Drain, Ebb&Flow, DWC ja tippakastelu, jopa yhdistettynä ja samaan aikaan.

Jokaisen puutarhurin tulisi valita omaan käyttöön sopivat menetelmät riippuen kasveista; lajikeesta, koosta ja kasvutahdista.

Lue lisää eri vesiviljelytekniikoista täältä...

water-pump

Vesipumppu

 

Vesipumppu kierrättää vettä järjestelmässä ja varmistaa, että kasvien juuret saavat vettä ja ravinteita sekä samalla hapettaa vettä. Vesipumppua voidaan ohjata ajastetusti tai se voi olla päällä jatkuvasti.

Järjestelmässä käytetään laadukkaita, hiljaisia ja tehokkaita suikulähdepumppuja. 

Lisätietoa vesipumpuista...

 

tube-connectors

Letkut ja liittimet

 

Supragarden® järjestelmään sisältyy silikoni letku, säädin ja muoviliittimiä joilla vettä kierrätetään järjestelmässä. Myös flood&drain liittimet sisältyvä järjestelmään ja niilla säädetään veden nousukorkeutta Taimitasolla. 

Voit helposti laajentaa järjestelmää mm. tippakasteluun käyttöön Taimitasolla. 

 

pole

Pystytystuki

 

Järjestelmän mukana tuleva alumiininen pystytystuki ja kiinnikkeet mahdollistavat Supragarden järjestelmän pystytyksen 4 Kasviportaaseen asti ilman muuta ulkoista kannatusta. On suositeltavaa kuitenkin kiinnittää puutarha yläpäästä seinään tai kattoon mahdollisen kaatumisen estämiseksi. 

Lue lisää pystytystuesta.

 

shop-suomi