Valmis Ravinnepaketti ruokakasvien vesiviljelyyn

Varastossa hyvä määrä

Hinta 33,50
Toimituksen paino: 1 750 g
Yhteishinta 37,50 €


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Nouto - ei veloitusta

Vesiviljelyn ravinnepaketti riittää 1000 - 2000 litraan kasteluvettä. Paketissa on enemmän päälannoitteita ja vähemmän lisälannoitteita joiden käyttö on vesikasvatus -projeteissa suhteessa vähäisempää. 

 

Voit kasvattaa Supragarden-järjestelmällä helposti monia ruokakasveja ja yrttejä käyttäen samaa hydroviljely - vesiviljelytekniikkaa jota ammattilaiset kasvihuoneviljelijät käyttävät. Meiltä voit tilata puhtaita, 100% veteenliukenevia kasvihuonelannoitteita. 

 

Tähän pakettiin on koottu lannoitteet joilla onnistut varmasti kasvattamaan maukkaita ruokakasveja. Erilaiset yrtit kuten basilika, minttu, persilja ja erilaiset salaatit sekä mansikat viihtyvät erinomaisesti vesiviljelyssä ja ja sopivat kokonsa puolesta ylös nousevien Kasviportaiden väliin. Suurempia kasveja kuten chilejä ja tomaatteja voidaan kasvattaa  helposti Taimitasolla ja sivuille avatuissa Kasviportaissa. 

 

Katso tarkemmat vesiviljelyn ravinne- ja lannoiteohjeet yleisimmille ruokakasveille >>

Sisältää seuraavat tuotteet

NPK 11-16-10 kasviravinne joka on suunniteltu vesiviljelyyn ja etenkin lannoitteeksi nuorien kasvien juurrutukseen ja kukinnan valmisteluun. 

1 kpl
5,90
Toimituksen paino: 250 g

NPK 8-6-30 täysin vesiliukoinen kasviravinne ja lannoite vesiviljelyyn, useimpien ruokakasvien ja viherkasvien peruslannoitteeksi.

 

 

1 kpl
9,90
Toimituksen paino: 500 g

NPK 16-0-0, Ca 19. Täysin vesiliukoinen kasviravinne vesiviljelyyn varmistaa erityisesti kasvin lehdistön ja rungon voimakkaan kasvun.

1 kpl
9,90
Toimituksen paino: 500 g

NPK 0-23-29 BLOOM kukituslannoite vesiviljelyyn, erityisesti kasvien kukkien ja hedelmien kasvuun

1 kpl
5,90
Toimituksen paino: 250 g

Magnesiumsulfaatti on vesiliukoinen kasviravinne erityisesti Magnesiumin ja Rikin lisäykseen kasveille vesiviljelyssä tai mullassa.

1 kpl
5,90
Toimituksen paino: 250 g

Suosittelemme myös

Alku A+B ravinnepaketti vesiviljelyyn
8,90
Toimituksen paino: 0,1 kg
SupraStart vesiviljelyravinne nuorille kasveille
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
Lisäravinne juurille | VITALINK ROOTSTIM | 250ml
14,50
Toimituksen paino: 300 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 1,5 kg
Toimituksen paino: 10 g
Toimituksen paino: 0,3 kg
Toimituksen paino: 0,5 kg
Toimituksen paino: 0,3 kg
Toimituksen paino: 0,3 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvata ruokaa vesiviljelyllä, Lannoitteet ja ravinteet ohje vesiviljelyyn, Ravinteet Vesiviljelyyn, KAUPPA, Kaikki tuotteet