SupraEasy pitkäkestoinen vesiviljelyravinne 500g

Varastossa hyvä määrä

10,90
Toimituksen paino: 500 g


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Kirje toimitus, < 2 kg, Nouto - ei veloitusta

SupraEasy on tarkoitettu yleisimpien viherkasvien helppoon kasvatukseen vesiviljelyssä. Se sopii myös yleisimpien ruokakasvien peruslannoitteeksi.

 

NPK: 15-3-12 + 1,2% Mg + 6% S + hivenaineet

Määrä: 500g  + kaksi verkkopussia (100 grammalle lannoiterakeita)

 

Lannoiterakeita suojaa polymeeri kuori joka vapauttaa ravinteet vähitellen, 4-6 kuukauden aikana. Ravinteiden vapautumiseen vaikuttaa jo liuenneiden ravinteiden määrä vedessä sekä lämpötila. Jos lämpötila nousee, vapautuminen kasvaa ja jos se laskee, vähenee liukeneminen.

Lannoiterakeita ei saa laittaa suoraan veteen koska ne voivat tukkia vesipumpun. Rakeet tulee laittaa verkkopussiin tai vaikka sukkahousukankaan sisään. 

 

Annostus:

 

Lisää 100 - 300 g lannoiterakeita vesisäiliöön jossa on aina 30-60 litraan vettä. Jos haluat kasvien voimakasta kasvua käytä lannoitetta enemmän, jos haluat viherkasvien ylläpidon olevan helppoa ja kasvien kasvavan hitaasti käytä vähemmän lannoitetta. 

 

Voit myös käyttää muita Supra-lannoitteita lisäksi. Esim. lisäämällä hieman SupraBloom ravinnetta viherkasvien kukintovaiheessa.

 

Lisätietoa SupraEasy ja muiden lannoitteiden annostuksista eri kasveille

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 0,2 kg
Toimituksen paino: 1 750 g
Toimituksen paino: 0,15 kg
Toimituksen paino: 10 g
Toimituksen paino: 0,05 kg
Toimituksen paino: 10 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravinteet Vesiviljelyyn, Lannoitteet ja ravinteet ohje vesiviljelyyn, Kaikki tuotteet, GoGro passiivikastelujärjestelmä