SupraGrow vesiviljelyravinne 250g

Varastossa hyvä määrä

5,90
Toimituksen paino: 250 g


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Kirje toimitus, < 2 kg, Nouto - ei veloitusta

SupraGrow on tarkoitettu yleisimpien ruokakasvien kasvatukseen vesiviljelyssä. Se sopii myös viherkasvien peruslannoitteeksi.

 

NPK: 8-6-30 + 2,4% Mg + hivenaineet

määrä: 250g lannoitetta riittää noin 250 litraan vesiviljelyn ravinnevettä

 

Alhaisesta typpitasosta johtuen se sopii hyötykasveille mansikalle ja vadelmalle sekä erityisesti tomaatille, kurkulle, paprikalle ja chilille. Typestä 100 % on valmiiksi nitraattimuodossa kasveille. Hivenaineet ovat kasveille optimaalisessa kelaattimuodossa. 

Lisäämällä ravinneliuoksen typen määrää SupraNitro ravinteella yhdistelmä toimii myös erinomaisesti salaatille ja yrteille ja kaikille kaikille lehtien ja varren kasvatusvaiheessa oleveille kasveille.

 

Annostus:

Keskimääräinen annostus aikuisille kasveille on 0,1% eli 1g ravinnetta 1 litraan kasveille annettavaan veteen. Käyttövahvuus vesiviljelyssä voi vaihdella kasvuvaiheen ja kasvilajien mukaan välillä 0,04 - 0,20 % eli noin 4-20 g ravinnetta / 10 l vettä.

 

Lisätietoa SupraGrow ja muiden lannoitteiden tarkemmista annostuksista eri kasveille löydät täällä...

 

Jauhemaisen kasvilannoitteen käytön helpottamiseksi:

Tee ravinnejauheesta ensin n. 10% emoliuos sekoittamalla 100g jauhetta yhteen litraan lämmintä, 20-40 asteista vettä. Säilytä emolius valolta suojassa. Lisää emoliuosta vesiviljelyjärjestelmään lisättävään veteen annostusohjeen mukaisesti.

Tuotteen lisätiedot

paino 250g

Suosittelemme myös

SupraNitro vesiviljelyravinne kasveille
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
SupraBloom vesiviljelyyn kukkiville kasveille | PK 13/14
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
SupraMgS | Magnesiumsulfaatti kasveille | Epsom Salt
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 500 g
SupraMagNit | Magnesium ja Nitraatti ravinne kasveille
alkaen 5,90
Toimituksen paino: 250 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 500 g
Toimituksen paino: 500 g
Toimituksen paino: 500 g
Toimituksen paino: 500 g
Toimituksen paino: 0,3 kg
Toimituksen paino: 10 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravinteet Vesiviljelyyn, Lannoitteet ja ravinteet ohje vesiviljelyyn, Kasvata ruokaa vesiviljelyllä, Kaikki tuotteet