Vesipumppu 2 Kasviportaaseen | 110V

Tuotetta ei ole nyt valitettavasti saatavilla.

Ilmoita saatavuudesta
24,00
Toimituksen paino: 0,5 kg
Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Kirje toimitus, < 2 kg, Nouto - ei veloitusta

Tämä edullinen ja laadukas vesipumppu sopii puutarhojen ja matalien viherseinien automaattiseen kasteluun. Se nostaa vettä 2 Kasviportaan korkeuteen ja on hyvä, energiatehokas ja hiljainen pumppu matalampaan puutarhaan.  

- Nostokorkeus 1,5 metriä
- Sähkö: teho 20 w, 110V/60Hz
- Sähköpistoke A/B eli mm. USA, Kanada, Japani, Meksiko yhteensopiva
- Virtakaapelin pituus 1,3 m
- Kuori ABS -muovia
- Sisältää karkean suodattimen
- 13 mm letkuliitin
- CE ja GS sertifioitu
- Valmistusmaa Kiina
- Vuoden takuu

 

Älä käytä pumppua ikinä ilman vettä. Veden laskiessa pumppu haukata ilmaa ja tämä on viimeinen merkki siitä että järjestelmään ja kasveille täytyy lisätä pikaisesti vettä.

Jos pumppu pitää ääntä irrota ja putsaa sen suodatin ja roottori. Jos vedessä on paljon irtonaista ainetta putsaa pumppu muutaman kuukauden välein tai pumpun teho voi heiketä, siitä kuuluu ääntä tai se voi jopa pysähtyä.   

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vesipumput, Vesipumput 110V ja US liitin, Kaikki tuotteet