Vesiviljelyravinne kukintaan | VITALINK HYDRO MAX BLOOM A+B

Tuotetta ei ole nyt valitettavasti saatavilla.

Ilmoita saatavuudesta
16,90
Toimituksen paino: 2 kg
Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotipaketti - Toimitus sovitusti 9-21, Postnord Päiväjakelu Ovelle 8-16, Nouto Postin toimipisteestä, Postnord Ovelle toimitus EU pohjoinen, Toimitus Ovelle - DPD Saksa, Toimitus Ovelle - DPD EU West, Toimitus Ovelle - DPD EU East, Toimitus Ovelle - DPD EU South, Toimitus Ovelle - DPD EU Edge, Toimitus Ovelle - DPD UK, Toimitus Ovelle - Postnord Norja ja Sveitsi, Toimitus Ovelle EMS - US, Kanada, Venäjä, Israel, Toimitus Ovelle - kaikki maat, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Suomesta, Nouto MyPack Collect noutopisteestä Pohjoismaissa, Toimitus ja asennus asiakkaan tiloihin, PKS-alue, Nouto Vantaan varastolta, Nouto - ei veloitusta

Kaksiosainen hydroponinen ravintoaine kasveille joka johtaa parhaisiin kukinta tuloksiin vesiviljelyssä ja erilaisissa vesiviljelyjärjestelmissä. 

VitaLink Hydro MAX BLOOM on Vesiviljelyn kasvilannoite paketti kasvien kukinnan vaiheeseen:

 

  • Paketissa on 1 litra A ravinnetta ja 1 litra B ravinnetta BLOOM, SW = pehmeään veteen. 

  • Ammattimainen kasviravintoaine on kehitetty erityisesti kasvien kasvun jälkeiseen optimaaliseen kukkien ja sadon määrään vesiviljelyjärjestelmissä kasvattaessa

  • Erittäin väkevä 2-osainen formulaatio

  • Optimaalinen NPK-suhde erinomaisiin kukinta- ja hedelmävaiheisiin

  • Poikkeuksellinen raudan saatavuus laajalla pH-alueella

 

VitaLink Hydro MAX -ravinteet ovat erittäin väkevöityjä vesivijelyn A- ja B- kasvilannoitteita, jotka toimitetaan sekä Grow- että Bloom-muunnelmina. Heillä on vahva maine viljelijöiden keskuudessa edistämällä voimakasta, terveellistä kasvien kasvua ja saavuttaen maksimaaliset sadot.


Tasapainoinen makro- ja hivenravinteiden seos tekee siitä erityisen hyvän kaikissa vesiviljelyjärjestelmissä. Sitä voidaan käyttää eri vesiviljelyjärjestelmissä; syvä vesiviljely = DWC, NFT, aeroponiikka, ebb&flow ja tippakastelu.  Se soveltuu käytettäväksi kaikkien kasvumateriaalien kanssa. 

 

VitaLink Hydro MAX -ravinteet sisältävät kaiken, mitä kasvit tarvitsevat kukoistamaan. Fulvihappo ja kelatoituneet hivenravinteet parantavat kasvien ravinneliuoksen saantia, mikä johtaa parempaan fotosynteesiin ja voimakkaaseen kasvuun ja kukintaan. Rauta on kelatoitu EDDHA: n kanssa, joten se on saatavana laajalla pH-alueella, joten kasvit eivät koskaan nälkää tätä ainetta - edes korkean kysynnän aikoina. Rauta on välttämätöntä klorofyllin tuottamiseksi - mikä on välttämätöntä fotosynteesille.

 

Käyttöohjeet:

Tarkista aina alueesi veden laatu ja varmista, että käytät oikeaa vaihtoehtoa - joko kovaa (HW) tai pehmeää (SW)vettä. Suomessa vesi on yleensä pehmeää.


Käytä aina yhtä suuria määriä A ja B ravinneliuoksen valmistamiseen. Säädä tarvittaessa pH-tasoa. Suositeltu pH-alue 5,8-6,5. Ravista hyvin ennen käyttöä.

 

Hydro MAX Bloom käyttö:

Käytä molempia A ja B lannoitetta 3-4 ml / litraan vettä.

 

Suosittelemme, että pidät aina vähintään suositellun vähimmäisannoksen kasvien kukintavaiheessa. Se on terveellisen kakintojen ja hedelmien kasvun perusta. Huolellisesti valittu lisäaineiden käyttö voi myös maksimoida tämän potentiaalin - mutta se ei voi koskaan korvata sitä.

 

VitaLinkin ravintovalikoima ei vaikuta haitallisesti yrttien, vihannesten, salaatin, hedelmien ja muiden kulutukseen kasvatettujen kasvien makuun.

Voit parantaa kasvien kasvua käyttämällä esim. merilevä -pohjaisia lisäaineita Hydro Max A- ja B Grow and Bloom -ravinteiden rinnalla.

 

Sovellus

Suosittelemme myös

Lisäravinne juurille | VITALINK ROOTSTIM | 250ml
14,50
Toimituksen paino: 300 g
Valmis Ravinnepaketti ruokakasvien vesiviljelyyn
33,50
Toimituksen paino: 1 750 g
SupraMIX A+B | lannoite vesiviljelyyn 2x200g
14,90
Toimituksen paino: 410 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 300 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravinteet Vesiviljelyyn, Kaikki tuotteet, Kasvata ruokaa vesiviljelyllä